تغییر سایز متن
-
+
abfa-bushehr.ir
معارفه مدیرعامل آب و فاضلاب شهری استان بوشهر برگزار شد
مراسم معارفه مدیر عامل آب و فاضلاب شهری استان بوشهر با حضور معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور برگزار و عبدالحمید حمزه پور به عنوان مدیر عامل شرکت‌ آب و فاضلاب شهری استان بوشهر معرفی شدند.

معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور:احداث آب شیرکن یکی از اقدام‌های مؤثر برای حل بحران کم آبی در استان بوشهر است

به گزارش روابط عمومی و آموزش همگانی شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر : معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور گفت: احداث آب شیرکن یکی از اقدام‌های مؤثر برای حل بحران کم آبی در استان بوشهر و دیگر استان‌های جنوبی است.

مسعود خشایی روز دوشنبه در آیین تکریم و معارفه مدیران عامل شرکت‌های آب و فاضلاب شهری و روستایی استان بوشهر اظهار داشت: در این راستا سه آب شیرین کن با ظرفیت 20 تا 25هزار مترمکعب در حال بهره برداری و سه آب شیرین کن نیز با ظرفیت 50هزار مترمکعب در دست ساخت است.

معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور افزود: سه آب شیرین کن نیز با ظرفیتی حدود 30هزار مترمکعب فراخوان شده است که این 9 آب شیرین کن در شهرهای بوشهر، کنگان، سعد آباد، برازجان، عسلویه، آبپخش و دلوار مستقر شدند.

وی با بیان اینکه ساحل طولانی خلیج فارس در جنوب کشور مزیت اساسی برای برطرف کردن مشکل کم آبی در این منطقه است اضافه کرد: دولت در خصوص احداث آب شیرین کن رویکرد حمایتی دارد و امیدواریم با این رویکرد دولت بخشی از مشکلات تأمین آب شرب استان بوشهر حل شود.

مسعود خشایی گفت: در سال‌های گذشته برای توسعه آبرسانی به روستاها از اعتبارات صندوق توسعه استفاده شده است.

وی بیان کرد: عملیات اجرایی 12 مجتمع آبرسانی استان بوشهر آغاز شده که چهار مجتمع آن به اتمام رسیده است.

معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور افزود: هشت مجتمع آبرسانی نیز در دست احداث می‌باشد که 186 روستا را زیر پوشش قرار می‌دهد.

خشایی اظهار کرد: در این پروژه‌ها تا پایان سال گذشته 680 میلیارد ریال هزینه شده و در سال جاری نیز 120 میلیارد اعتبار برای آن هزینه می‌شود.

معاون امور عمرانی استاندار بوشهر نیز گفت: نگاه مدیریت مرکز به سمت مدیران زیر مجموعه خود در استان‌ها و شهرستانها تغییر کند و درسطوح ملی از نیروهای توانمندی که در استان‌ها هستند استفاده کنند.

مهرداد ستوده افزود: امیدواریم مسئولین آب کشور سختی و حساسیت بحران آب در استان بوشهر را توجه کنند در بوشهر اگر صدای اعتراض مردم شنیده نمی‌شود دلیل بر این نیست که مردم از مشکلات و معضلات و کمبودها اطلاعی ندارد بلکه از متانت و عشق به نظام مردم است.

وی تصریح کرد: ملاک ارزیابی مدیران در استان بوشهر باید میزان رضایتمندی مردم از ارائه خدمات باشد.

معاون امور عمرانی استاندار بوشهر اظهار داشت: مدیران آب و فاضلاب برای اینکه کمترین مشکل آب در سال 98 داشته باشم برنامه ریزی‌ها لازم را انجام دهند.

ستوده گفت: در امر تخصیص اعتبارات لازم برای تأمین آب حمایت می‌کنیم و مدیران نیز باید با بنامه ریزی مناسب کمبودهای حال حاضر را به کمترین میزان برسانند.

مدیر عامل سابق آب و فاضلاب روستایی استان بوشهر نیز ضمن گرامیداشت 9 دی روز بصیرت گفت: قصد کاندیداتوری مجلس را ندارم و از تمام اعماق وجود میگویم کار کردن برای و در کنار مردم استان بوشهر موجب عزت و سربلندی و مایه خرسندی هر مدیری به ویژه بنده بوده و هست.

مهندس محمد حسن نصوری افزود: مسئله آب استان بوشهر با یک و دوسال قابل حل نیست و برای حل بحران آب استان بوشهر اراده‌ای قوی لازم است که لازمه این اراده همراهی مردم و مسئولین استانی پشتسبانی وزارتخانه‌ای نیاز است

مدیر عامل سابق آب و فاضلاب شهری استان بوشهر نیز گفت: براساس برنامه ریزی می‌بایست استان بوشهر 30 درصد آب مورد نیاز شهرهای ساحلی خود را تا سال 1400 از طریق دریا تأمین بکند که براساس پیشرفت کار در صورتی که اتفاقی پیش نیاید تا سال 1399 حدود 50 درصد آب مورد نیاز نه تنها شهرهای ساحلی بلکه کل استان را از طریق دریا تأمین خواهد کرد.

کیقبا یاکیده افزود: بیش از 800 میلیارد ریال برای فاضلاب استان هزینه شده است و در حال حاضر حدود 800 میلیارد ریال برای پیاده سازی شبکه فاضلاب شهری برای چهار محل شمالی شهر بوشهر مناقصه گذاشته شده و پیمانکارش فعال شده است.

وی با بیان اینکه در کنترل کیفی آب و فاضلاب استان در کشور اول و در حوزه بهره برداری در خصوص آب بدون درآمد دومین استان در کشور هستیم بیان کرد: در حوزه بهره برداری همچنیین کاهش آب بدون درآمد به میزان 6 درصد و در حال حاضر حدود 31 درصد، سالیانه حدود 1.5 درصد کاهش هدر رفت آب داشته‌ایم گرچه عدد کوچک است ولی با توجه به شرایط اعتباری چند ساله اخیر کار بزرگی است.

کیقبا یاکیده افزود: در حوزه بهره برداری نیز تکمیل و شروع عملیات بهره برداری آبشیرکن های 20 هزار بوشهر و کنگان و همچنین اخذ مجوز احداث آبشیرکن های 35 هزار متر مکعب بوشهر، 8500 ناحیه یک دشتستان و 6500 ناحیه دو دشتستان، ساخت یک واحد آبشیرکن به ظرفیت 2 هزار و 500 متر مکعب در شبانه روز در شهر سعدآباد و کسب مجوز احداث آبشیرکن های 17 هزار برازجان و 5 هزرا عسلویه را داشته‌ایم.

و ی تصریح کرد: در حوزه فنی نیز نوسازی و توسعه شبکه آب، احداث ایستگاه پمپاژ نمکی شبانکاره، بهره برداری از مخازن ذخیره آب به ظرفیت 50 هزار متر مکعب و تصویب اعتبارات ویژه در فاضلاب بوشهر به مبلغ 170 میلیارد تومان را داشته‌ایم.

مدیر عامل جدید شرکت آب و فاضلاب شهری استان بوشهر نیز گفت: با توجه به بالا بودن هزینه شیرین سازی آب باید در توزیع و مصرف آب تأمین شده مدیریت مناسبی لحاظ شود.

عبدالحمید حمزه پور با بیان اینکه مدیریت هدر رفت آب در استان بوشهر باید مورد توجه قرار گیرد افزود: با توجه به اینکه بخش قابل توجهی از آب استان بوشهر از استان‌های همجوار تأمین می‌شود باید در بحث توسعه آب شیرین کن‌ها اهتمام جدی داشته باشیم.

مراسم تکریم و معارفه مدیر عامل آب و فاضلاب شهری و روستایی استان بوشهر با حضور معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور برگزار و عبدالحمید حمزه پور و روح الله طاهریان پور به ترتیب به عنوان مدیران عامل شرکت‌های آب و فاضلاب شهری و روستایی استان بوشهر معرفی شدند.

همچنین از کیقباد یاکیده و محمد پور یوسفی به عنوان مدیرعامل و سرپرست شرکت آب و فاضلاب شهری و مسعود نصوری مدیرعامل سابق شرکت آب و فاضلاب روستایی استان بوشهر تجلیل شد.

تاریخ:
1397/10/09
تعداد بازدید:
1574
منبع:
نویسنده:
امتیازدهی
میانگین امتیازها:2 تعداد کل امتیازها:8
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
آدرس پست الکترونیکی شما
شماره تلفن
توضیحات
خواندن کد امنیتی تغییر کد امنیتی
کد امنیت
استفاده از مطالب و اخبار وب سایت تنها با ذکر منبع مجاز می باشد.
Powered by DorsaPortal