جمعه 01 آبان 1405 00:00:00
رنگ:
banner
هموطنان امسال 7 درصد در مصرف آب صرفه جویی کرده اند

هموطنان امسال 7 درصد در مصرف آب صرفه جویی کرده اند

مدیر عامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور در بوشهر گفت : 140 شهر و 6000 روستا امسال دچار کم آبی شدید شدند که با مصرف صحیح مردم و برنامه ریزی شرکت آبفا در استانها ، اکنون وضع آب در کشور پایدار شده است .

به گزارش روابط عمومی و آموزش همگانی شرکت آبفا استان بوشهر ، مدیر عامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور در بوشهر گفت : 140 شهر و 6000 روستا امسال دچار کم آبی شدید شدند که با مصرف صحیح مردم و برنامه ریزی شرکت آبفا در استانها ،  اکنون وضع آب در کشور پایدار شده است .

آقای مجید  نامجو میزان ذخائر آبی کشور را در ابتدای امسال 22 میلیارد متر مکعب عنوان کرد که در حال حاضر به 12 تا 13 میلیارد متر مکعب رسیده است .

وی تصریح کرد هیچ یک از استانها مشکل کمبود آب ندارند و فقط در استان همدان به جهت کاهش آب پشت سد اکباتان نوبت بندی وجود دارد .

مدیر عامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور با اشاره به اینکه سال گذشته 5 میلیارد و 800 میلیون متر مکعب آب در شهرها مصرف شده است گفت : پیش بینی های لازم برای سال آینده که از پایان شهریور آغاز می شود صورت گرفته و تلاش می شود با آبگیری مخازن وضع بهتری ایجاد می شود .

 

برچسب ها :
captcha
فیلتر های بیشتر
فیلتر های کمتر

دسته بندی

مطالب اخیر

آرشیو

برچسب ها

فناوری ، راهکار ، بروزرسانی ،نرم افزار ،اپلیکیشن،آنتی ویروس مدیریت ،صرفه جویی ، آب ، آیندگان ، کاهش ،حیات هوش مصنوعی ، مدیریت آب ، کنترل ، کیفیت ، سنسور ، اندازه گیری ، بهینه ، هدر رفت ،کشاورزی،مدیریت بحران بد افزار ، ویروس ،آنتی ویروس آب ، اطلاعیه ، افت فشار آب ،سامانه 122 اطلاعیه ، آب مخرب ، جعلی ، آلوده ، سایبری ،فیشینگ اینترنت اشیا ، زندگی هوشمند ، نرم افزار ، حسگر ، اینترنت
فونت سایت
اندازه متن
فاصله بین کلمات
فاصله بین خطوط
رنگ بندی
تضاد رنگی
اشباع
بزرگنمایی
1x 2x