چهارشنبه 08 مهر 1405 00:00:00
رنگ:
banner
140 تن مواد ضد عفونی برای بهداشتی شدن آب شرب استان در 9 ماه امسال مصرف شده است

140 تن مواد ضد عفونی برای بهداشتی شدن آب شرب استان در 9 ماه امسال مصرف شده است

140 تن مواد ضد عفونی برای بهداشتی شدن آب شرب استان

به گزارش روابط عمومی و آموزش همگانی ، مدیر کنترل کیفی و نظارت بر آبفای استان بوشهر گفت  : این میزان مواد ضد عفونی که شامل 50 تن گاز کلر و 90 تن آب ژاول است در 14 شهر استان بوشهر و در شبکه آبرسانی توزیع شده است.

موسی پناهنده با اشاره به اینکه روزانه از 285 نقطه شهرها کلر سنجی و از 45 نقطه نیز آزمایش میکروبی میشود گفت : این آزمایش ها در 4 آزمایشگاه این شرکت صورت می گیرد. وی اضافه کرد علاوه بر آن روزانه مرکز بهداشت استان برای سلامت آب مصرفی مردم آزمایشات گوناگون میکروبی و کلرسنجی انجام می دهد .

 مدیر کنترل کیفی و نظارت بر آبفای استان با تاکید بر اینکه آب آشامیدنی شهروندان از سلامت کامل برخوردار است اضافه کرد ، شهروندان برای رعایت کامل مسائل بهداشتی مخازن نگهداری آب خانگی خود را بطور مرتب بررسی و گند زدائی کنند. آقای پناهنده افزود : در 9 ماه امسال 0 4  هزار و 151 مورد آزمایش هتروتروف و 4243  مورد آزمایش میکروبی بر روی شبکه آب رسانی و مخازن آب شرب شهرها انجام گرفته است .وی اضافه کرد در این مدت 32 هزار و 530 مورد کلر سنجی صورت گرفته است .

برچسب ها :
captcha
فیلتر های بیشتر
فیلتر های کمتر

دسته بندی

مطالب اخیر

آرشیو

برچسب ها

مخرب ، جعلی ، آلوده ، سایبری ،فیشینگ اینترنت اشیا ، زندگی هوشمند ، نرم افزار ، حسگر ، اینترنت
فونت سایت
اندازه متن
فاصله بین کلمات
فاصله بین خطوط
رنگ بندی
تضاد رنگی
اشباع
بزرگنمایی
1x 2x