چهارشنبه 08 مهر 1405 00:00:00
رنگ:
banner
پیشرفت 50 درصدی مخزن ذخیره آب بوشهر

پیشرفت 50 درصدی مخزن ذخیره آب بوشهر

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر گفت : سومین مخزن ذخیره آب شهر بوشهر بیش از 50 درصد پیشرفت دارد که با روندی که در پیش است پیش بینی می شود در آینده ای نزدیک وارد مدار شود .

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر گفت : سومین مخزن ذخیره آب شهر بوشهر بیش از 50 درصد پیشرفت دارد که با روندی که در پیش است پیش بینی می شود در آینده ای نزدیک وارد مدار شود .

به گزارش روابط عمومی و آموزش همگانی ، حیدر دهقانی در بازدیدی که از مخزن ذخیره آب بوشهر داشت با بیان اینکه هم اینک میزان ظرفیت ذخیره آب در شهر بوشهر 70 هزار متر مکعب است افزود : این میزان ظرفیت جوابگوی نیاز 60 هزار مشترک بوشهری در زمان قطعی درازمدت آب نمی باشد .

وی با اشاره به اینکه برای جبران کمبود آب در زمان بحرانی مخزن ذخیره 20 هزار متر مکعبی در دست ساخت است گفت : این مخزن هم اینک 50 درصد پیشرفت فیزیکی دارد که در صورت تخصیص اعتبار پیش بینی می شود روند پیشرفت این طرح با شتاب بیشتری ادامه یابد .

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر از هزینه کرد شش میلیارد ریالی برای ساخت این مخزن خبر داد و گفت : برای تکمیل این طرح به 40 میلیارد ریال اعتبار دیگر نیاز است .

دهقانی به ظرفیت مخازن آب شهر بوشهر پرداخت و تصریح کرد : با بهره برداری از این مخزن ظرفیت مخازن ذخیره آب در شهر بوشهر به 90 هزار متر مکعب افزایش می یابد .

وی خاطر نشان کرد کمبود 40 هزار متر مکعبی مخازن ذخیره در حال حاضر با مدیریت توزیع و مشارکت مشترکین برطرف شده است.

برچسب ها :
captcha
فیلتر های بیشتر
فیلتر های کمتر

دسته بندی

مطالب اخیر

آرشیو

برچسب ها

مخرب ، جعلی ، آلوده ، سایبری ،فیشینگ اینترنت اشیا ، زندگی هوشمند ، نرم افزار ، حسگر ، اینترنت
فونت سایت
اندازه متن
فاصله بین کلمات
فاصله بین خطوط
رنگ بندی
تضاد رنگی
اشباع
بزرگنمایی
1x 2x