چهارشنبه 08 مهر 1405 00:00:00
رنگ:
banner
9000 متر مكعب به ظرفيت آب آشاميدني دشتستان افزوده مي‌شود

9000 متر مكعب به ظرفيت آب آشاميدني دشتستان افزوده مي‌شود

مديرعامل شركت آب و فاضلاب استان بوشهر با اشاره به بهبود وضعيت آبرساني دشتستان گفت: در اين راستا با حفر 9 حلقه چاه، حدود 9 هزار متر مكعب در شبانه‌روز به ظرفيت توليد آب آشاميدني دشتستان افزوده مي‌شود.

به گزارش روابط عمومي و آموزش همگاني شركت آب و فاضلاب استان بوشهر ، كيقباد ياكيده با بيان اينكه تنها عبور از بحران‌كم‌آبي مديريت مصرف است اظهار داشت: استفاده از شيرهاي كاهنده، جلوگيري از شستشوي غير ضروري، مديريت مصرف و صرفه‌جويي از راهكارهاي مهم در مقابله با كم‌آبي در استان است.
وي با بيان اينكه بيش از 90 درصد آب آشاميدني استان خارج از استان تامين مي‌شود تاكيد كرد: ذخاير منابع آب استان بوشهر به سبب خشكسالي‌هاي پي‌در پي كاهش يافته كه در اين راستا مديريت مصرف در استان امري مهم و ضروري است.
مديرعامل شركت آب و فاضلاب استان بوشهر با اشاره به جبران بخشي از كمبودهاي منابع آب آشاميدني استان بيان كرد: در اين راستا حفر 9 حلقه چاه در جنوب برازجان مصوب شد كه عمليات حفاري آنها آغاز شده است.

ياكيده با بيان اينكه 9 هزار متر مكعب در شبانه‌روز به ظرفيت آب دشتستان افزوده مي‌شود گفت: با حفر 9 حلقه چاه، حدود 9 هزار متر مكعب در شبانه‌روز به ظرفيت توليد آب آشاميدني دشتستان افزوده مي‌شود.
وي از تكميل حفر 2 چاه در دشتستان خبرداد و بيان كرد: 2 حلقه چاه در دشتستان عمليات حفاري آن به پايان رسيد و وارد مدار توليد شد.
مديرعامل شركت آب و فاضلاب استان بوشهر با بيان اينكه در شبانه روز 9 هزار متر مكعب به ظرفيت توليد آب آشاميدني دشتستان افزوده مي‌شود افزود: هر حلقه چاه در شبانه‌روز يك‌هزار متر مكعب آب توليد مي‌كند تا بتوان در كوتاه مدت مشكل كم آبي در اين شهرستان برطرف شود.
ياكيده بيان كرد: در برنامه ميان مدت هم ايجاد 45 هزار متر مكعب آب شيرين كن در دستور كار قرار گرفته است .
برچسب ها :
captcha
فیلتر های بیشتر
فیلتر های کمتر

دسته بندی

مطالب اخیر

آرشیو

برچسب ها

مخرب ، جعلی ، آلوده ، سایبری ،فیشینگ اینترنت اشیا ، زندگی هوشمند ، نرم افزار ، حسگر ، اینترنت
فونت سایت
اندازه متن
فاصله بین کلمات
فاصله بین خطوط
رنگ بندی
تضاد رنگی
اشباع
بزرگنمایی
1x 2x